Det danske U20-landshold sluttede på tredjepladsen ved hjemmebaneturneringen i Vojens, der blev afsluttet i eftermiddag med en kamp mellem Danmark og Hviderusland.

Den vandt gæsterne med 3-1 over de unge danskere, der måtte se Ilya Krylovich bringe Hviderusland foran i en tæt første periode. Gæsternes scoring kom i powerplay.

Vasili Filalyieu scorede anden periodes eneste mål, hvor det danske højdepunkt var overlevelsen af fem minutter i undertal, da Lucas Andersen i slutningen af perioden blev udvist for matchen.

Danmark kom i fem mod tre, da der manglede små seks minutter af kampen. Det udnyttede Jonathan Brinkmann til at levere målet til 1-2, der skabte spænding i kampen. En udvisning til Emil Marcussen i slutminuttet tog Danmarks chance for at forcere optimalt, og i stedet fik Hviderusland kampens afgørende mål.

Dermed slutter Danmark resultatmæssigt lidt skuffende på tredjepladsen i turneringen, hvor det blev til tre point i alt. Østrig blev holdt bag danskerne, mens Letland vandt turneringen med tre sejre og dermed efterlod Hviderusland på andenpladsen.