Canada skal vinde for at ende på førstepladsen i Danmarks gruppe ved U20-VM, når de to hold i nat klokken 02 tørner sammen i de rød-hvides tredje gruppekamp i turneringen.

Der er ingen tvivl om, at canadierne er mere end kæmpefavorit til at vinde kampen, og det er svært at se, hvordan de unge danskere skal true et revanchesultent canadisk hold, der i går tabte den vanvittige snekamp med 3-4 efter overtid mod USA.

Canadierne smed en 3-1-føring væk og mistede totalt momentum, da Maxime Comtois tidligt i tredje periode tog en dum udvisning for en brutal boarding, der burde have kostet mere end to minutter.

Nu kostede det retfærdigvis et amerikansk reduceringsmål, der bragte Canadas rivaler tilbage i kampen, som altså endte med USA-gevinst i overtid.

Alt det er fortid nu, og vi fokuserer på et dansk hold, der nok allerede har tankerne fremme ved den forhåbentlig afgørende kamp mod Slovakiet i morgen.

Derfor kommer Olaf Eller med sikkerhed – medmindre danskerne er med langt hen i kampen – til at fordele spilletiden jævnt blandt sine folk, og det er vel heller ikke umuligt, at Kasper Krog får en pause i buret efter den vilde kamp mod Finland, hvor han reddede 58 skud.