Overordnet set var det bedre, hvad U20-landsholdet leverede i aften i den gamle Vojens Skøjtehal, hvor Østrig i dag var modstanderen.

Østrigerne bed godt fra sig, men kunne altså ikke hindre en dansk sejr på 4-2, der blev grundlagt på en stærk første periode, hvor de rød-hvide bragte sig på 3-1.

Danskerne scorede tre gange på blot tre minutter. Først var det Lucas Andersen og siden “dobbelt-Rungsted” ved Jonas Røndbjerg og Gustav Green. Østrig fik reduceret kort efter, men det kunne ikke ødelægge indtrykket af en skarp dansk indgang på kampen.

Østrig reducerede tidligt i anden periode, men midt i perioden slog Gustav Green igen til for de rød-hvide. Hans mål i det 33. minut blev kampens sidste.

Green og Lucas Andersen nævnes som Danmarks bedste solister i aften.

– Vi havde pucken mere i dag og spillede med større aggressivitet gennem kampen. En god første periode afløst en lidt dårligere anden periode, inden vi fandt hinanden igen i tredje periode, lyder det fra landstræner Olaf Ellers kontor i Vojens.