U20 landsholdet spillede natten til mandag sin sidste kamp på Canada touren og det blev desværre til et nederlag.

Video Coach Flemming Green har sendt følgende rapport:

“Søndag spillede det danske U20 landshold sin sidste kamp på turen til Canada.

Det var samtidig finale i den miniturnering som holdet har deltaget i.

Man mødte værtsklubben Camrose, som vandt en tæt kamp med 4-3.

Efter en lige første periode kom det danske hold ud med alt for lav intensitet i sit spil i anden, hvilket prompte blev straffet af den canadiske hold med 3 mål.

Mikkel Aagaard tændte igen det danske håb med et flot mål til 1-3, hvilket var stillingen efter anden periode.

Straks i tredje periode øgede hjemmeholdet sin føring til 4-1, hvor man så troede at kampen var afgjort.

Men det danske hold ville det anderledes og fik først reduceret til 2-4 ved Martin Eskildsen og derefter Mads Larsen i power play.

Afslutningen på kampen blev rigtigt spændende, men det danske hold kom ikke nærmere end 3-4.

Et ærgerligt nederlag, hvor man ikke investerede nok i at vinde samt spillede for naivt. Kun de sidste 20 minutter spillede man som ønsket, hvilket ikke var nok til sejr.

Holdet drager mandag hjem mod Danmark med en masse erfaring med spil på de mindre canadiske baner – på vejen mod VM i Toronto i december.”