U20-DM er i fuld gang i Gigantium Isarena i denne weekend, hvor de to første kampe blev spillet fredag. Hjemmeholdet, AaB Ishockey, kom rigtig godt fra start med en sejr på 4-1 over en af de jyske rivaler fra Vojens.

201 tilskuere så Sebastian Brinkman, Emil Gatting, Oliver Gatz Nielsen og igen Sebastian Brinkman scorede målene for nordjyderne, og det var kun Nikolai Damm, der var i stand til at svare igen for Vojens.

I aftenens kamp var Emil B. Kristensen lynhurtigt på plads for Herning, da han bragte midtjyderne foran 1-0 i en actionfyldt første periode i kampen mod Rødovre. Frederik Skovby og Andreas Grundtvig svarede igen for Rødovre, inden Rasmus Jensen udlignede til 2-2 for Herning.

Rasmus Birk Heine scorede det enlige mål i anden periode for Rødovre, og forstadskøbenhaverne slog til med yderligere to mål i tredje periode. Lucas Andersen og Mikkel Persson scorede de sidste to mål.

Lørdagens program byder på topkamp mellem Rødovre og AaB Ishockey (14:00), mens Herning og Vojens (17:00) spiller om at få muligheden for at være helt med til det sidste i kampen om guldmedaljerne i Gigantium, når det bliver søndag.

Vi følger begivenhedernes gang her på sitet. Sportsadmin og statistikker findes ved at klikke her: