Det danske U18-landshold tog i aften hul på sæsonen med den første af tre kampe mod Frankrig.

Den blev spillet i skøjtehallen i Ørestaden og til syvende og sidst vundet af Danmark efter et glimrende comeback. Franskmændene førte nemlig 2-0 efter første periode, men Danmark endte med at vinde 6-3 efter to stærke perioder.

Det var Christian Elmose (Gentofte), der havde målmandspladsen i aften, og han kunne se Danmark komme i gang efter 23 minutter. Sønderjyden Mikkel Binou Jensen satte 1-2-målet, og der blev udlignet ved Christian Dreier (Malmö) i det 28. minut for de rød-hvide.

Kort før pausen var der endnu et sønderjysk mål på paletten, da backen Andreas Holzmann satte 3-2’eren for hjemmeholdet i Ørestaden.

Odense-spilleren Mathias Møller Jørgensen scorede to gange i tredje periode og bragte Danmark på 5-2, og Alberto Pison, der til daglig spiller for Newbridge Academy i ECEL, satte det sidste mål for Danmark. Endda i undertal.

En fransk reducering kunne ikke pille ved den danske sejr, der blev set af 75 tilskuere i Ørestaden.