Det danske U18-landshold vandt serien mod Frankrig og gjorde rent bord med tre sejre på stribe. I dagens opgør i Herning var 157 tilskuere vidne til en superstart fra Danmark.

Mål Peter Larsen (HC Letnany) og Markus Nissen (Herning) gjorde det til 2-0 efter godt fem minutter. Franskmændene fik i mellemtiden udlignet, inden Lucas Andersen (Malmö) scorede til 3-2 efter 17 minutter. En vældig målrig første periode, der blev afløst af en målfattig anden periode, hvor franskmændene stod for det enlige mål.

Dermed 3-3 og helt åbent inden sidste periode, hvor Danmark reelt afgjorde kampen med et dobbeltslag.

Christoffer Gath (Herlev, 46. minut) scorede til 4-3 og Søren Dietz-Larsen (Oskarshamn, 54. minut) stod for målene. Frankrig fik reduceret kort før tid, men det var kosmetik.

3-0-sejr til Danmark i serien og dermed god resultatmæssig start på sæsonen.