Efter 0-6 mod Letland i går tog det danske U18-landshold i dag en dejlig revanche.

Det blev til hele 8-2 mod Østrig, og dermed “udlignede” danskerne altså nederlaget i går på alle måder.

Lukas Bang scorede første periodes eneste mål for danskerne, Østrig udlignede efter 25 minutter, inden de unge danskere røg ud i en regulær scoringsrus.

Jonathan Brinkman scorede to gange på fire minutter, assisteret af kædemakkerne Maksim Popovic og Marcus Almquist. Maksim Popovic lagde til med 4-1-målet, mens det blev 5-1 ved Mathias Borring Hansen.

Østrig reducerede, men inden perioden var omme, havde Lukas Bang gjort det til 6-2 og dermed afsluttet en næsten perfekt dansk periode.

Jonas Gantzel Torbensen og Marcus Almquist afsluttede den danske scoring i tredje periode og slog dermed slutresultatet fast.

– Vi havde bedre puckomgang og kommunikation i dag. Men der er stadig plads til forbedringer i forsvarsspillet. Puckomgangen kan også blive endnu bedre, siger landstræner Olaf Eller.

Hans mandskab afslutter turneringen i morgen klokken 12 mod Norge.