Det danske U18-landsholdet var i eftermiddag i aktion for fjerde gang i sæsonen.

Tidligere på året spillede danskerne tre kampe mod Frankrig på hjemmebane, mens det i eftermiddag gjaldt den første match i firenationersturneringen i Slovakiet.

Modstanderen var A-nationen Hviderusland, og det blev til sæsonens første nederlag til de unge danskere, der til foråret skal spille Division I-VM.

Hviderusserne vandt med sikre 3-0 og en skudstatistik på 30-8 i vindernes favør vidner om en ganske sikker sejr.

Det sidste mål blev dog først scoret fire sekunder før tid på tomt mål. Den danske målmand Frederik Dichow reddede 28 skud og måtte for første gang i kampen se sig passeret i slutningen af første periode. Valiantisn Dzemchanka nettede på et håndledsskud.

Martynov Danill øgede til 2-0 for hviderusserne midt i anden periode og danskerne fik altså ikke slået igen mod et stærkt hviderussisk mandskab, der altså scorede til 3-0 kort før tid.

På den igen for Danmark i morgen, hvor det gælder kampen mod værterne fra Slovakiet klokken 18. Slovakkerne vandt 2-1 over Tyskland i dag.