Det danske U18-landshold leverede en glimrende kamp mod de slovakiske værter i dagens kamp i Michalovce, hvor Slovakiet vandt 3-2. Det holdt dog ganske hårdt for slovakkerne, hvis målmand måtte ud i et par store redninger i slutfasen foran 898 tilskuere.

Nederlaget betyder, at Danmark i morgen møder Tyskland i kampen om tredjepladsen i turneringen, mens Slovakiet og Hviderusland mødes om at vinde turneringen.

Det var faktisk Danmark, der bragte sig på 1-0 i det 11. minut, da Christian Dreier scorede kampens første mål, men de rød-hvide lod sig overrumple tre gange senere i første periode, så slovakkerne altså gik til første pause med en 3-1-føring.

Den holdt helt frem til det 52. minut, hvor Lukas Bang reducerede for Danmark. Han blev efterfølgende kåret til Danmarks bedste i en kamp, hvor slovakkerne vandt skuddene med 22-17.

Allerede i morgen formiddag 10:30 spiller Danmark den sidste kamp i turneringen mod Tyskland.