Det danske U18-landshold fortsatte sejrstogtet i Minsk og tog uden problemer Minsk City Cup ved at vinde kamp nummer tre på stribe.

Danmark vandt 5-1 og sluttede dermed på otte point for tre kampe. Et forrygende facit for Martin Struzinkis tropper og et godt rygstød frem mod VM i Grand Forks i April.

Danskerne slog til med et dobbeltslag efter godt et kvarter, hvor Rødovre-spilleren Andreas Grundtvig scorede to gange indenfor blot 24 sekunder.

Kort efter reducerede nordmændene dog, men efter en halv time øgede Danmark igen føringen. Skarpe Joachim Blichfeld var på pletten assisteret af Jonas Sander.

Esbjerg-spilleren og holdkaptajnen Christian Wejse scorede kort inde i tredje periode – og så lukkede Jacob Schmidt-Svejstrup den danske fest med sin 5-1-scoring efter 52 minutter.