Cifrene lyver, for Letland havde brug for en god målmandspræstation for at holde Danmark stangen her til aften ved Division IA-VM for U18-landshold.

Danskerne sled og slæbte mod hjemmeholdet, men endte med at tabe 1-4.

2200 tilskuere så Victor Cubars åbne ballet for Danmark i det andet minut. Fem minutter senere udlignede Letland, og så havde vi ellers en stillingskrig til langt hen i kampen, hvor Danmark desværre måtte kapitulere efter en stærk indsats.

Letterne bragte sig på 2-1 i det 47. minut og lagde til godt seks minutter senere. Det sidste mål blev scoret i tomt mål.

Victor Cubars bedste mand for Danmark, der nu skal have minimum et point mod Norge for at have muligheden for forbliven i Division IA. Danmark ligger lige nu á point med Slovenien, der er bedre indbyrdes.

Men slår Danmark Norge i ordinær tid, skulle kysten være klar for de rød-hvide. Der spilles allerede klokken 12:15 søndag.