De danske U18-kvinder fortsætter kursen mod et stort resultat ved VM-turneringen, Division IB, i Katowice i Polen.

I dag gik det ud over hjemmeholdet, der blev besejret 3-1 trods støtten fra 350 tilskuere på hjemmebanen. Dannskerne viste stor moral og kunne jublende kaste sig over hinanden, da Sofie Damgaard scorede det sidste mål et sekund før tid i tomt mål.

Det var kulminationen på en tredje periode, hvor de unge danskere fik vendt en polsk føring på 1-0 til dansk sejr. Herligt!

Alicja Siekja havde bragt Polen foran 1-0 efter syv minutter på et straffeslag, og den føring holdt polakkerne helt frem til tre kvarter henne i kampen.

Her fik Danmark udlignet ved Katrine Westmark og tre minutter senere scorede Julie Henriksen det afgørende 2-1-mål.

Danskerne holdt fremragende stand indtil sidste sekund, hvor Sofie Damgaard altså lukkede og slukkede.

Dermed er Danmark med sikkerhed inde i oprykningsbilledet helt frem til sidste spillerunde, hvor Frankrig venter.

Franskmændene har mødt de tre svage hold i gruppen og står lige nu med ni point efter 5-2 over Kina i dag.

En hviledag venter inden Danmark møder Australien og Frankrig i de afsluttende kampe.