Det danske U17-landshold – noget handicappet af, at seks årgang 99’ere er med U18-landsholdet i Minsk – tabte i dag den første kamp ved firenationers-turneringen i Füssen i Tyskland. Slovakiet vandt 4-0 (0-0,2-0,2-0).

Danmark noterede sig to gange på kamprapporten. To udvisninger i første periode til Asger Petersen og Lasse Jensen. Ingen af mulighederne blev udnyttet af slovakkerne, mens Danmark i de to sidste perioder heller ikke formåede at gribe tre powerplaymuligheder.

Slovakkerne scorede for første gang efter 31:44 ved Patrik Halama og Jakub Kover scorede mål nummer to godt fem minutter senere. To mål af Patrik Hrehorcak beseglede danskernes skæbne i tredje periode, og dermed var kampen godt og grundigt lukket.

Danmark spiller i morgen igen, hvor modstanderen er Schweiz. Den kamp spilles allerede klokken 15.