Det danske U17-landshold kom ganske respektabelt ud af eftermiddagens kamp mod Slovakiet, der var premiere i firenationersturneringen i Olympiazentrum i Füssen i Tyskland.

Danskerne førte 1-0 over Slovakiet frem til tredje periode, hvor slovakkerne slog kontra, scorede tre gange, og endte med at vinde 3-1. 53 tilskuere var på plads i den sydtyske by.

Efter en målløs første periode scorede Danmark tidligt i anden periode. Carl Almlund (Rungsted) scorede og fik assist af esbjergenseren Jonas Bjerrum.

Slovakkerne udlignede i det 46. minut ved Anton Stratsky, der dermed fik passeret Danmarks målmand Thor Baden.

Desværre fik Slovakiet fat i de sidste fem minutter af kampen, hvor det lykkedes at score to gange.