Tyskland havde vundet turneringen, Danmark var sikker på at slutte som nummer fire, men alligevel var der ikke større forskel på de to hold, end at Danmark i dag vandt over de yderst skarpe tyskere i Füssen.

Det blev til en dansk sejr på 2-0 over hjemmeholdet, og med Thor Baden i buret som den store individualist i tredje periode, hvor danskerne blev udsat for et “sandt bombardement”, som træner Mikael Hammarström beskriver det.

En imponerende holdindsats i 60 minutter og med et målmandsspil helt på top af Thor Baden. Det viser, at der er krummer i årgang 2002 i ishockey-Danmark. Holdet er vokset siden første samling i august, og vi afslutter nu landsholdssæsonen 2018/19 for U17-landsholdet med en herlig sejr.
Det danske U17-landshold endte turneringen med 1-3 mod Slovakiet, 0-3 mod Schweiz og altså 2-0 mod Tyskland.
I de sidste fem perioder i Füssen lod de unge danskere nul må gå ind.