Det danske U16-landshold tabte aftenens kamp mod Tyskland i Dresden. Hjemmeholdet vandt 4-0 og sendte dermed Danmark ud af turneringen og ned til to kampe om femtepladsen mod Italien. Danmark havde ellers muligheden for at spille sig i finalen blot ved at vinde kampen, men det lykkedes altså ikke.

Det var især det tyske stortalent Dominik Bokk, som danskerne ikke kunne styre. Han var med i alle fire tyske scoringer og dominerede kampen med to mål og to assister.

Dominik Bokks havde assister på målene efter 27 og 41 minutter og derefter klappede han selv de to sidste kasser ind.

Stillingen var 1-0 indtil 41 minutter spillet, så danskerne var altså ikke helt kørt ud af banen af hjemmeholdet, der nu skal spille semifinale mod Norge, mens Schweiz og Østrig dyster i den anden semifinale.

Allerede i morgen klokken 12:30 møder Danmark Italien i den første af to kampe om femtepladsen.