Det danske U16-landshold kan trække facitstreger efter turneringen i Skien i Norge.

Tre kampe gav to klare nederlag og en enkelt sejr. I dag blev det til 1-4 mod værterne, der havde styr over kampen fra start og vandt skudstatistikken med hele 18-1 i første periode.

Det resulterede i to norske scoringer, og hjemmeholdet fulgte op med yderligere to kasser i anden periode, hvor danskerne dog fulgte langt bedre med og hvor skuddene var 9-9.

Sebastian Uldal satte det danske mål i powerplay kort inde i tredje periode, men derefter blev det ikke til mere for de rød-hvide.

Norge vandt dermed turneringen, mens de danske drenge blev nummer tre på grund af sejren over Frankrig i går på 7-5. Tidligere i turneringen havde Frankrig slået Norge ganske klart.