Det danske U16 landshold deltager over påsken i en international 6 nationersturnering i Salzburg, Østrig.

Fredag spillede holdet semifinale mod Norge, som man besejrede 3-1 efter periodecifrene (1-0), (1-1), (1-0). Sejren var fuld ud fortjent, og kampen blev kun spændende grundet danskernes manglende evne til at udnytte sine chancer.

Kampens danske spiller blev målmand Albert Adamsen.

For Danmark scorede David Madsen, Lucas Andersen og Andreas Grundtvig.

Lørdag spiller Danmark finale mod Tyskland – en kamp hvor Danmark har revanche til gode.

I gruppefinalen som blev spillet i torsdags tabte det danske hold klart 6-1. En kamp hvor Danmark var med til midt i anden periode, hvor stillingen var 1-0 til Tyskland. Her efter faldt det danske hold sammen, og tyskerne vandt kampen enkelt.

Det danske mål blev scoret af Oliver Jessen, som også blev valgt til kampens spiller for Danmark.

Det danske hold har givet hånd på, at sådan skal det ikke gå i dagens finale, som spilles kl. 16.30