Det danske U16-landshold er for øjeblikket i gang med firenationers-turneringen i Esbjerg, og efter et indledende nederlag mod Letland, tog danskerne i aftes revanche ved at besejre Frankrig med 3-0.

Det var to lynscoringer i det 16. minut, der sikrede den rød-hvide triumf og dermed de yngste landsholdsdanskere den første sejr i rødt og hvidt i karrieren.

Mikkel Jensen (Vojens) indledte scoringer i tiden 15:15, mens Sean Michaelevich (Hvidovre) lagde til blot 17 sekunder senere. De rød-hvide holdt føringen frem til det 43. minut, hvor Anders Biel (Vojens) lagde til med sin 3-0-scoring.

Målet blev altså holdt rent af Hvidovre-målmanden Christian Elmose og dermed er Danmark klar til kampen om andenpladsen i turneringen lørdag 13:30.

Letland har nemlig allerede vundet efter en 6-2-sejr over Norge og dermed maksimumpoint efter to kampe. Letterne kan ikke hentes.