Lørdag spillede det danske U16 landshold finale mod Tyskland i 6 nationersturneringen i Salzburg, Østrig.

En nation, som man tabte klart til i torsdags i den indledende pulje.

Finalen startede da også som kampen i torsdags sluttede – Tyskland i klar spildominans og efter første periode med en føring på 2-0.

Da tyskerne så udbyggede sin føring midt i anden periode til 3-0, var kampen tæt på afgjort.

Men de danske ”mini løver” ville det anderledes – med to hurtige mål i de sidste minutter af anden periode fik man troen på, at kampen kunne vendes i dansk favør.

Danmark fortsatte den sidste periode, hvor de havde sluttet den anden periode – et hurtigt mål til 3-3.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage indtil 2 minutter før tid, hvor Danmark fuldførte et fantastisk comeback med scoring til 4-3.

Denne stilling holdt kampen ud, og de danske spillere kunne hyldes som vindere af turneringen.

Hvilken præstation af det danske hold – fantastisk holdpræstation fra målmand til yderste forward.

De danske mål blev scoret af Andreas Grundtvig 2, Jonas Røndbjerg samt Lucas Andersen.

Kampens danske spiller blev David Madsen.

Andreas Grundtvig blev fortjent kåret til turneringens bedste forward.

De danske spillere er nu på vej hjem i bus efter at have leveret en fantastisk præstation – lover godt for fremtiden!