Det var Danmarks to bedste U15-mandskaber, der mødtes i en direkte afgørende duel om mesterskabet for U15-mandskaber i dag i Esbjerg.

Rødovre havde det bedste udgangspunkt med 12 point i de første fire kampe, og kunne nøjes med uafgjort i ordinær spilletid mod Frederikshavn, der havde en enkelt nederlag i banken.

Men det blev de jyske mestre fra Frederikshavn, der også vandt DM-guldet i en herretæt finale.

Rødovre bragte sig på 1-0 ved Lukas Jarlgaard, og den føring holdt i første periode, inden Frederikshavn vendte kampen med to scoringer i anden periode – endda af samme mand.

Sebastian Holm Pedersen scorede to gange på under tre minutter og Frederikshavn endte med at vinde guldet med 12 point for fem matcher.

Herlev vandt den sidste kamp med 6-1 over Aalborg og sikrede sig dermed en flot bronzemedalje.

De tre bedste spillere: Anthon Als (Rødovre, bedste back), Victor Gade (Herlev, bedste forward), Mathias Just (Gentofte, bedste målmand)