Danmark-Letland 4-10

Der blev skudt og skudt i Skien i Norge, da Letland og Danmark i dag tog hul på firenationers-turneringen.

38 danske skud rakte til fire danske mål, men letterne skød endnu mere – og scorede endnu mere. 51 gange skød de lettiske spillere på mål og kom altså på den måde frem til en sejr på hele 10-4 efter periodecifrene 4-2. 3-2 og 3-0 med Letland nævnt først.

Albert Grossmann blev dobbelt dansk målscorer, mens Gustav Reinert og William Bundgaard stod for de øvrige danske mål.

Danmark-Frankrig 6-7 og Danmark-Norge 3-9
Endnu engang var U16-landsholdet i aktion i norske Skien i den anden kamp i U16-landsholdenes firenationers-turnering i det norske. I dag gjaldt det Frankrig og de to hold leverede en “åben slagudveksling”, som Danmark endte med at tabe med 6-7 efter periodecifrene. 1-1, 2-4, 3-2 med Danmark nævnt først.

Frederikshavneren Mads Klyvø scorede Danmarks mål i første periode, mens de to danske målscorere i de midterste 20 minutter hed Marius Larsen og Oliver Green. Efter Frankrigs 6-3-scoring tidligt i tredje periode leverede de rød-hvide et formidabelt comeback og kom på 6-6.

Målene blev sat ind af Mads Klvyø, Oliver Green og Linus Rørth. Desværre satte franskmændene det afgørende mål tre minutter før tid. Skuddene i kampen hed 40-37 i fransk favør.

Den afsluttende kamp blev tabt mod værterne fra Norge blev tabt med 3-9.