Efter en hæsblæsende og spændende kamp lykkedes det i aften for kvindelandsholdet at vinde firenationers-turneringen i Ungarn med en sejr i overtid over værterne.

Josefine Jakobsen scorede det afgørende mål i overtid og sendte dermed danskerne i hockeyhimlen mod den hårdt satsende central/øst-europæiske nation, der i den grad ligesom Danmark ønsker at komme op i blandt verdens bedste nationer.

Fanni Gasparics scorede det første mål for Ungarn efter 12 minutter, men inden periodens udløb havde Michele Brix Nielsen udlignet for Danmark.

Kort før afslutningen af anden periode scorede Josefine Jakobsen til 2-1 for Danmark, og det var optakten til en vældig dramatisk tredje periode, hvor Ungarn udlignede til 2-2 efter 46 minutter. Målet blev scoret i powerplay.

Danmark svarede igen. Silke Glud assisteret af Josefine Jakobsen efter 52 minutter, men blot tre minutter før tid udlignede Alexandra Huszak for hjemmeholdet, der nægtede at give op.

Silke Glud, Malene Frandsen og målscorer til 4-3, Josefine Jakobsen, var på isen ved det afgørende mål, der gav en fremragende debut til den nye trænertrio Hasse Hinze, Rene Bergmann Sloth og Carsten Eldrup, ligesom det også var et godt første pift frem mod VM i Frankrig til april.