De danske kvinder spillede i går en testkamp mod Japan i Hvidovre Skøjtehal.

Japan ligger pt. i træningslejr i Malmø inden deres forestående A-VM, som starter på lørdag, og de stillede i den forbindelse med stærkeste opstilling mod os.

De danske løvinder bed godt fra sig og gav Japanerne god modstand i de første 2 perioder, hvor stillingen var 3-3 inden 3. periode gik i gang.
I 3. periode satte Japan tempoet lidt op og fik 3 hurtige mål, så kampen endte 6-3 til Japan.

Cheftræner Denis Larsen har følgende kommentarer til kampen:

En rigtig god træningsoptakt kamp mod Japan til vores forstående VM i Frankrig. Vi spiller 2 1/2 periode rigtig god hockey pigerne arbejder hårdt og vi får spillet os frem til gode chancer.
Vi vidste at Japan var et rigtig godt hold og at vi skulle være klar fra start, samtidig med at vi skulle stå stærkt i forsvaret. Så skulle vi nok komme til chancer fremad. Vi kommer foran 2-0 men som vi vidste, blev Japan ved med at stresse os over alt og så kan det være svært at følge med dem.
Vi havde aftalt vi skulle spille pucken hurtigt, men mod sådan et godt hold var det i perioder meget svært.
Vi manglede 3 profiler fra USA og hvis vi ser fremad mod VM så ser holdet klar ud.

De danske kvinder mødes igen d. 4.-5. april i Amager til en sidste finpudsning inden afrejsen til VM d. 9. april.
VM starter d. 12. april og her møder vi Tjekkiet, Frankrig, Letland, Norge og Østrig.