Det danske kvindelandshold er fortsat ubesejret i indeværende sæson og har seks sejre i seks kampe.

Efter 3-1 over Kasakhstan og 5-1 over Østrig, blev det i dag til en sikker 3-1-sejr over Italien, og dermed maksimumpoint i turneringen i Telfs.

I dag var danskerne igen dominerende og vandt skuddene med 29-18. Lisa Jensen var i buret for Danmark, og Josefine Jakobsen involveret i samtlige tre scoringer.

I det hele taget ser kæden med Jakobsen, Nicoline Søndergaard Jensen og Silke Lave Glud ud til at køre fremragende i denne sæson.

Kampen begyndte allerede klokken 9 i morges og dermed ikke lang tid til at restituere for danskerne, der sluttede kampen mod Østrig i aftes cirka 20:30.

Italien kom foran 1-0 i det 18. minut. Jakobsen udlignede, assisteret af Glud og Jensen kort efter og i anden periode scorede Silke Glud og Josefine Jakobsen de danske mål.

Nicoline Søndergaard med tre assister og Maria Peters fik også en enkelt assist.