Vi har modtaget nedenstående beretning fra landstræner Bjørn Peters:

Danmark vandt en rigtig flot ishockeykamp mod Italien med hele 6-1 her til eftermiddag i Katowice. Kampen var den absolutte topkamp i puljen, da Italien ligesom Danmark var ubesejret inden dagens kamp. Det blev en nervepirrende kamp, der ellers startede perfekt med 1-0 målet ved Caroline Søndergaard efter bare et minut. Danmark fik sit første mål imod sig ved denne turnering, da Italien udlignede kort tid efter den danske scoring, som pigerne heldigvis var hurtige til at ryste af sig igen.

Italien spillede velorganiseret ishockey med en række meget dygtige backer og levede på kontraangreb. Kampen var på vippen til midten af tredje periode, hvor vi endelig får den gyldne tremålsføring på plads med scoringen til 4-1. Vi spillede vores bedste kamp ved denne turnering indtil nu, og pigerne fulgte taktikken med at presse italienerne overalt på banen og samtidigt lade backerne stå højt. Det gav et utal af chancer, og det eneste negative set med trænerøjne er den lave scoringsprocent.

Målscorerne i kampen blev Amalie Andersen, Josefine Hansen, Lille Friis-Hansen, Cecilie Andersen, Sanne Jensen og Caroline Søndergaard. Dette er 6 forskellige målscorere, fordelt på alle tre kæder, og med tre backmål kan vi igen se, at vi er et hold med mange kvaliteter.

Holdlederne har lige sørget for pizza til pigerne som tak for den flotte indsats. I morgen er det hviledag, hvor pigerne for lov til at se andet end ishockeyhallen og vores ellers udmærkede hotel. Vi ser frem mod næste kamp mod Polen, som spilles lørdag aften kl. 20.