Det danske U18-landshold kom fredag planmæssigt fra start med en sejr over Ungarn ved Division IA-VM, men her til aften fik danskerne desværre stanget det første nederlag ud. I en regulær gyserafslutning vandt Frankrig med 4-2 over Martin Struzinskis tropper, der dermed allerede nu har problemer i forhold til den vigtige førsteplads, der giver oprykning.

Frankrig vandt nemlig også den første kamp i turneringen – 4-2 over Tyskland – og skal altså nu miste i hvert fald fire point for at slutte bag Danmark i den endelige tabel.

Men vi har tidligere set, at alt kan ske i de her VM-turneringer, så danskerne må blot fortsætte med at køre på i de kommende dage.

I dag blev de danske mål scoret af Daniel Baastrup Andersen, der udlignede til 1-1 i første periode, mens Jonas Røndbjerg satte 2-2-målet i anden periode. Men da Frankrigs Alexandre Texier fik sat et skud ind fra en relativ spids vinkel kort før tid, kunne Danmark ikke komme tilbage.

Det sidste pres gav i stedet en fransk friløber og slutresultatet 4-2.

Det danske U16-landshold lagde forrygende ud ved seksnationers-turneringen i Frederikshavn, der var præget af stor jævnbyrdighed i stort set samtlige kampe. Danskerne begyndte med at vinde over både Italien og Tyskland, mens det både i semifinalen og bronzekampe blev til snævre nederlag mod henholdsvis Norge og Schweiz.

Lærerig og knaldhård uge for de unge danskere, der i dag tabte 1-3 mod Schweiz.

Den danske topscorer ved turneringen, Hvidovres Mathias Hansen, stod for det enlige danske mål, da han reducerede til 1-2 efter 26 minutter.