Det danske U18-landshold gik fremad dag for dag ved firenationers-turneringen i Gjøvik i Norge i weekenden.

I dag matchede danskerne et stærkt norsk mandskab, der først vandt i straffeslag – slutcifre 3-2 i norsk favør.

Mikkel Jensen åbnede scoringen tidligt i kampen, assisteret af Mathias Hansen. Nordmændene udlignede sidst i perioden. Anden periode forblev målløs inden de to mandskaber delte et par scoringer i tredje periode.

Norge bragte sig på 2-1, men en dansk slutforcering betød udligning til 2-2 ved Jonas Gantzel Torbensen, der var assisteret af Mikkel Jensen og Jonas Brøndberg.

Derefter trak de to hold hinanden ud i straffeslag, som Norge vandt.

– Vi sluttede med en god præstation mod Norge. Nordmændene blev holdt på 10 skud i kampens sidste 45 minutter. Vi udlignede til 2-2 med 30 sekunder tilbage, men tabte i straffe. Vi startede skidt mod Letland, men blev bedre og bedre for hver dag, konkluderer landstræner Olaf Eller.

Nordmændene vandt turneringen med otte point, Letland blev toer med seks point, mens Danmark fik fire point på tredjepladsen. Østrig blev sidst uden point.