Danmarks Ishockey Union

Cups og stævner


Hvis DIN klub ønsker at afvikle et stævne, hockeyskole eller en cup, så send os en mail med programmet.

Vi vil annoncere her på sitet med den pågældende event og kan evt. også bringe den som en nyhed. Valget er DIT!

Kontakt Dorthe Nøhr på dnr@ishockey.dk, og vi vil være behjælpelige med annoncering.

CUPS & STÆVNER I DANMARK (sæson 2017-2018)

____________________________________________________________________________________________________________________________________

_______________________________

14.-16 februar 2018 – SWETEC Hockey Vinterferie Camp – Gentofte Skøjtehal

Gentofte Stars afholder vintercamp i samarbejde med SWETEC Hockey med fokus på læring og udvikling. Denne camp er for spillere med 100% hockeyfokus.

Dagge anvender innovative og dokumenterede træningsmetoder. Du får 2 ispas og 2 off-ice pas pr. dag.

Dagge bruger sin kompetence på skøjteteknik til spillere på alle niveauer og har landsholds- og topspillere fra Schweiz i sin “stald” samt mange “TV-puckere”. SWETEC Hockey blev etableret i 2001 af Dag Wenström, en af Sveriges bedste skating- og tekniktrænere.

Gentofte Stars og Dagge, har tilpasset en vintercamp med hovedfokus på moderne skating uddannelse, teknik og fysisk træning. Den fysiske træning er fokuseret på hockey funktion.

Hver dag: Varmt mad, frugt og saftevand
Hvem: Alle spillere født 2003-2010
Pris: Kr. 1500,00 (750 kr. for målmænd)
Max. 60 deltagere fordelt på 2 hold.

Tilmelding på www.gentoftestars.dk under fanen “betalinger”

Spørgsmål kan rettes til Lars Hummelmose: larshummelmose@hotmail.com / 29900080

____________________________________________________________________________________________________________________________________

_______________________________

14.-16 februar 2018 – VIK-Hockey-Camp – SE Arena, Vojens

SE Arena Goalie-Defense-Forward Camp onsdag-fredag i uge 7 2018.

Deltagere: U11-U13-U15-U17 spillere.
Gruppe 1: U11-U13 (8 defense + 12 forward)
Gruppe 2: U15-U17 (8 defense + 12 forward)

Målmænd: 6 goalies. Tilmelding ved Brian Engholm Kristiansen

SE Arena danner rammen om denne fantastiske camp med landets bedste instruktører. Temaet for campen er Positionsbestemt træning rettet mod Målmænd, Backer og angribere.

Camp-director: Erik Petersen – tlf. 5240 4598. Mail: sportschef.vik@gmail.com
Defense: Erik Petersen
Målmænd: IOG ved Nicolai Birk Heine
Power-skating + teknisk træning + forwards: Radim Piroutek
Fysiske trænere: Susanne og Kim Diedrichsen. (Til dagligt fysisk ansvarlig for VIK’s ungdom)

Pris: 1200 kr. pr. spiller
Du får: 2-3 is-pas pr. dag. 1 x fys-pas pr. dag. Snack+frugt i løbet af dagen. 1 frokost hver dag + afsluttende frokost fredag eftermiddag.

Tilmelding: VIK medlemmer indtil 01-01-2018 på vojens-ik.klub-modul.dk “event”. “Først til mølle”. Efter denne dato åbnes der op for tilmelding i hele DK. Depositum på kr. 500 tilbagebetales ikke ved afbud efter endt tilmeldingsfrist.
VIK forbeholder sig ret til at aflyse ved 30 tilmeldinger eller færre.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

30. marts til 1. april 2018 – AaB Ishockey Cup U11 – Gigantium, Aalborg

AaB Ishockey har hermed fornøjelsen, endnu engang at invitere til den traditionelle U11 cup, i dagene fra den 30. marts til den 1. april 2018. Cuppen har igennem årene haft besøg fra Norge, Frankrig og fra Sverige, samt de stærkeste danske hold, hvilket har gjort cuppen til en stor sportslige succes for de deltagende hold. Cuppen er for årgang 2007 og 2008 spillere.

Cupmodus:
De deltagende hold inddeles i 2 puljer, hvor alle spiller alle mod alle. De 5 bedste hold mødes herefter i A-finalepuljen og de øvrige i B-finalepuljen. I disse puljer spilles igen alle mod alle, hvilket giver 8 kampe til alle. Kampene spilles 2 x 15 min. (max 50 min.) Kampe kan ikke ende uafgjort, er kampen ikke afgjort inden for normal spilletid afgøres den på straffe. Der spilles efter DIU’s almindelige ishockeyregler, som er gældende fra U13. Se evt. www.ishockey.dk. Det vil sige at udskiftning er flydende og eventuelle straffe afsides i straffeboks. Dog giver mindre straffe 1 minuts udvisning, i stedet for 2.

Pokaler og medaljer:
Pokal til vinderne af de 2 slutspilspuljer, samt fairplay pokal. Der ud over medaljer til 1-2-3 i hver slutspilspulje og kåring af turneringens All Star Hold. Prisoverrækkelse vil finde sted om søndagen ca. kl. 15.00.

Holdgebyr:
Holdgebyret er DKK 2.000,00 og betales ved tilmelding. Tilmelding anses først som gyldig ved indbetaling af holdgebyret. OBS – holdgebyr vil ikke blive tilbagebetalt ved efterfølgende framelding. Maximalt antal deltagende hold er 10.

Deltagergebyr:
DKK 600,00 pr. person betales senest den 1. marts 2018. Deltagergebyret er gældende for både spillere og trænere, samt medrejsende som ønsker at benytte sig af cuppens bespisning og overnatning.

Al betaling sker til:
Sparekassen Vendsyssel, reg.nr. 9070 kontonr. 1627343821. SWIFT-BIC: VRAADK21. IBAN-NO.: DK4490701627343821

Deltagergebyr dækker:
Deltagelse i cup, forplejning og overnatning på skole.

Overnatning:
Overnatning anbefales på Scandic med følgende priser, såfremt der henvises til AaB Ishockey ved bestilling. Enkelt: 675, Dobbelt: 795, 3 pers: 1015, 4 pers: 1135.
Indeholdt i deltagergebyret er overnatning på Filstedvejens Skole, ca. 10 min. kørsel fra Gigantium Isarena. Holdene skal selv sørge for transport til og fra skolen. Vælges der anden overnatning end skole og dertil morgenmad, kan der fratrækkes 100 kr. fra deltagergebyret.

Forplejning:
Fredag: Aftensmad. Lørdag: Morgenmad, frokost og aftensmad. Søndag: Morgenmad og frokost. 2 stk. frugt pr. dag.

Tilmelding og spørgsmål:
Al henvendelse rettes til Martin Søndergaard på afmd@aab-is.dk. www.aab-is.dk vil løbende bliver opdateret med information om deltagende hold m.v.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

30. juli- 3. august – AaB Ishockey Sommer Camp 2018 – Gigantium, Aalborg

AaB Ishockey afholder traditionen tro sommer camp i uge 31 (fra mandag den 30. juli til og med fredag den 3. august 2018).

Formålet med campen er at få skabt gode forudsætninger og individuel udvikling – teknisk såvel som taktisk.

FAKTA
Campen er tilegnet spillere, som i sæsonen 2018/2019 skal spille U9 og frem, det vil sige fra og med årgang 2011 og frem.
Campen ledes af Danmarks Ishockey Unions U17 landstræner Mikael Hammerström og J18 træner i IK Oskarshamn Michael Larsson.
Daglig skøjtetræning med powerskateinstruktør Radim Piroutek
Daglig Off ice træning
Yderligere trænere meldes ud som aftale indgås
Spillerne dels op i tre grupper efter niveau og alder
Max 25 spillere og 4 målmænd på hvert hold
Fælles social aktivitet onsdag eftermiddag
Deltagerliste samt løbende information på www.aab-is.dk under fanen Camps (øverst).

Pris 2.200,00 for alle 5 dage, inklusiv frokost og alle mellemmåltider

TILMELDING
Send e-mail til camp@aab-is.dk – anfør spillernavn, klub, fødselsår samt hold
Ved tilmelding betales samtidig et depositum på 500,00 til konto 9070 1627344003
Pladsen er først sikret ved e-mail bekræftelse fra camp@aab-is.dk efter indbetalingen er sket. Ved for mange tilmeldinger føres indbetalingen naturligvis tilbage.

Hvis der er spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte Martin Søndergaard på tlf.nr. 2888 3461

Vel mødt til en seriøs og sjov ishockey camp i Aalborg

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

10.-12. august 2018 – AaB Ishockey Pigecamp 2018 – Gigantium, Aalborg

Som traditionen efterhånden foreskriver, afholder vi igen i år pigecamp i Aalborg. I år finder den sted i weekenden i uge 32, den 10.-12. august 2018.

Igen i år er det med stor glæde, at campen er med U18 kvindelandsholdets træner Bjørn Peters i spidsen. Ligeledes har Jonas Kellander, tidligere træner for Malmø Redhawks damehold, glædeligvis takket ja til at komme tilbage. Jonas har selv døtre som spiller ishockey og han har stort fokus på at piger skal turde tage initiativet i spillet.
Til dette års camp er det ligeledes lykkedes igen at tilknytte powerskate instruktør Radim Piroutek. Radim har i flere sæsoner spillet i den bedste Tjekkiske liga. Han har spillet mere end 400 kampe i den bedste danske liga for Frederikshavn og i dag er han fast tilknyttet ungdomsholdene i AaB Ishockey. Radim er specialist i skøjteteknik (powerskating) hvilket har gjort ham til en efterspurgt instruktør rundt i Europa. Radim vil denne gang deltage på 2 ispas. Der udover vil der også være forskellige “gæstetrænere” på isen i løbet af weekenden.

I lighed med sidste år vil der blive tilbudt 6 ispas, samt office træning. Campen starter fredag eftermiddag den 10.8. med det første ispas og slutter søndag eftermiddag den 12.8.

Prisen for weekenden er uforandret på 1600,00 kr. og dækker ud over træningen, 2 x morgenmad, 2 x frokost og 2 x aftensmad, mellemmåltider og overnatning i Bjælkegården www.bjaelkegaarden.dk

Lørdag aften vil aftensmaden blive serveret i hytten. Forældre og pårørende er meget velkommen til at deltage og prisen for ikke camp deltagere er 150,00 som afregnes på dagen, men tilmelding er nødvendig.

Ved tilmelding til campen, skal jeg bede Jer sende mig en e-mail med angivelse af navn, klub, årgang og position, samt indbetale depositum på 500,00 til konto 9070-1627344003, som ikke tilbagebetales ved eventuelt afbud. Pladserne er begrænsede til 35 og listen med de tilmeldte kan ses på www.aab-is.dk under fanen “camp” øverst. Samme liste samt info til tilmeldte forefindes også på appen “TeamApp”, søg AaB Ishockey Pigecamp og anmod om medlemskab.

Tilmelding sendes til Martin Søndergaard på afmd@aab-is.dk, hvortil eventuelle spørgsmål også kan rettes. Eventuelle spørgsmål kan også stilles på telefon 2888 3461.

Skulle der være pårørende som ønsker overnatning under campen kan vi anbefale Scandic Aalborg til følgende priser: Enkeltværelse 695, Dobbeltværelse 795, Trippelværelse 1045, Familieværelse 1295. Oplys “AaB Ishockey” ved booking for opnåelse af prisen. Booking skal ske på anders.bystrup@scandichotels.com.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

CU PS & STÆVNER I UDLANDET (sæson 2017-2018)

30. march – 2. april 2018 – 4. Rabbit-Cup 2018 – Zurich & Kusnacht

Invitation to the International Moskito TOP-Tournament (U13)

Place/City: Kunsteisbahn Zürich-Oerlikon (KEBO) and Eishalle Küsnacht ZH (KEK

Age of players: Players born in 2005 and yunger

Number of teams: 16 Moskito Top-Teams (U13)

Tournament format: Length of games: 2 x 20 minutes net. Number of games: 6-7 games guaranteed + 1-2 Final games.

Participation fees: CHF 900,00/Euro 900,00. The amount will be charged after registration

Team size: Max 20 participants per team including staff.

Tournament features: Lunch, as well as fruits and tea, is provide for 3 days (Sa., Su. & Mo.) Accommodation/breakfasts and dinners are not included. This is the responsibility of each team.

Tournament director: Manfred Frischknecht, +41 79 354 27 21, Fax: +41 44 910 58 42. E-mail manfred.frischknecht@gcklions.ch