Efter nederlaget mod Canada for nylig var det danske U20-landshold i nat dansk tid oppe mod en mere “menneskelig” modstander. Det gjaldt Schweiz, som Danmark flere gange har sendt i nedrykningskampe ved U20-VM og derfor var der heller ikke den mindste tvivl om, at holdet fra Alpenationen helst ikke ville tabe kampen.

Danmark regnes ikke for ret meget i schweizisk ishockeykontekst, men i nat igen måtte Schweiz æde et nederlag mod de rød-hvide, der vandt kampen med 2-1 efter overtid.

Stillingen var 1-1 efter første periode, som Schweiz dominerede. Skud 13-6 i schweizisk favør, men dansk scoring af Jonas Røndbjerg fra den danske “paradelinje”, der også tæller Joachim Blichfeld og Nikolaj Krag-Christensen.

De to hold fulgtes også ad i tredje periode, og gik dermed ud i en spændende overtidsafgørelse.

Her gik der ikke mere end 18 sekunder før Nikolaj Krag-Christensen satte det afgørende mål og sendte gevinsten på danske hænder.

Glimrende resultat og kamp af de unge rød-hvide, der nu gør klar til morgendagens kamp mod Sverige, der kommer med superstjernen Rasmus Dahlin i spidsen.