U20 landsholdet spillede i nat sin anden kamp ved turneringen i Camrose, Canada.

Efter en fremragende første periode hvor Danmark scorede fem gange, blev det til en 7-2 sejr.

Videocoach Flemming Green har sendt følgende rapport:

“Lørdag spillere det danske U20 landshold sin anden kamp på turen til Canada,

Man mødte Bonniville og kampen endte med en sikker danske sejr på 7-2 efter periodecifrene (5-0), (1-1), (1-1)

Som man kan læse af ovennævnte cifre, så startede det danske hold som lyn og torden, hvilket resulterede i fem mål i første periode og spil til et mål – det canadiske!

Med en 5-0 føring i hånden, så spillede man sikkert sejren i hus, om end man savnede samme koncentration i resten af kampen, som holdet havde vist i de første 20 minutter.

De danske målscorers var – Sonny Hertzberg 3, Mathias Asperup 2, Anders Krogsgaard 1 samt Emil Møller Rasmussen 1.

Flere af de danske mål var meget flotte og gennemspillet, så alt i alt en solid og meget fortjent sejr.

Det danske hold forbereder sig nu til finale i turneringen mod værtsklubben Camrose – denne kamp spilles søndag.”