U17-DM blev afsluttet i eftermiddag i Kvik Hockey Arena med en regulær finale mellem de to førende talentfabrikker i historien, Herning og Rødovre. Det blev en hockeyfest lige til det sidste foran hele 612 tilskuere, der kunne se de to hold score hele 13 mål. Herning vandt finalen 7-6, blev presset til det yderste, men er altså nu danske mestre for U17-mandskaber.

Festen begyndte med tre mål indenfor de første tre minutter. Kristian Kragh og Mads Simonsen for Herning og Lasse Carlsen fra Rødovre. Inden første periode var ovre havde Simon Pilgaard og Kristian Kragh øget til 4-1 for hjemmeholdet og samme Kragh – fem point i alt i kampen, fuldbyrdede sit hattrick kort inde i midtperioden.

Var Rødovre færdig i den finale? Nej, forstadskøbenhavnerne slog igen med to reduceringer. Oliver Reuter og Lasse Carlsen med to reduceringer, inden en vild første halve time blev afsluttet med Hernings 6-3-mål af Simon Schleicher.

Philip Schultz reducerede for Rødovre efter 48 minutter, men 7-4-målet efter 56 minutter ved Mikkel Pedersen lignede afgørelsen i Herning-favør.

Men halvandet minut før tid fuldbyrdede Lasse Carlsen kampens andet hattrick og 55 sekunder før tid reducerede Andreas Grundtvig til 6-7. Tættere kom Rødovre ikke på det ultimative comeback.

Tidligt søndag sikrede Aalborg sig bronzen med en sejr på 4-2 over Herlev. To hurtige mål i tredje periode af Emil Marcussen og Mats Haurum sendte AaB’erne fra 2-2 til 4-2.