Det danske kvindelandshold tabte også den tredje kamp ved OL-kvalifikationen i Arosa i Schweiz, hvor Norge var modstanderen. Nordmændene, som Danmark ellers har haft tjek over i de seneste indbyrdes møder, fik i aften en gedigen revanche ved at vinde 5-1.

Danmark førte ellers 1-0 efter første ved Michele Brix’ scoring tidligt i kampen.

En dobbeltudvisning i anden periode – Josefine Hansen og Malene Frandsen – kostede to norske scoringer. Andrea Dalen og Anniken Hoen Olafsen vendte kampen på blot 31 sekunder.

Yderligere to norske mål i anden periode fremprovokerede en dansk målmandsudskiftning, og Martine Terrida fik sin debut ved turneringen.

Norge scorede til 5-1 ved Andrea Dalen i slutperioden og lukkede dermed turneringen på effektiv vis.

Det blev Schweiz og Japan, der sikrede sig de to OL-pladser ved at vinde de respektive puljer. Dermed tilslutter de sig Canada, USA, Rusland, Finland, Sverige og værterne fra Sydkorea ved det kommende Vinter-OL.