Det danske kvindelandshold i ishockey vandt den første turnering under den nye træner, svenske Fredrik Glader. Danskerne triumferede i dagens finale i 4-3 mod Slovakiet, der ligesom Danmark skal spille Division IA til foråret.

Vi skulle et godt stykke ind i kampen, før brandvarme Josefine Persson fik scoret Danmarks første mål. Det var i det 29. minut, hvor de rød-hvide udlignede Slovakiets 1-0-føring. I slutningen af anden periode fik Silke Glud, der også har været knivskarp i turneringen, scoret til 2-1 for Danmark, der dermed tog teten.

Slovakkerne kom fremragende fra start i tredje periode og vendte 1-2 til en 3-2-føring i det 50. minut.

Derefter tog danskerne teten og leverede en fremragende finish, der til sidst sikrede rød-hvide pokalen.

Klokken var tæt ved at runde 52 minutter, da Silke Glud udlignede scorede – assisteret af Josefine Jakobsen.

Nicoline Søndergaard Jensen, årets kvindelige ishockeyspiller i sidste sæson, blev matchvinder, da hun satte Danmarks 4-3-scoring assisteret af Josefine Jakobsen. Danskerne holdt hjem – og så blev der fest i Budapest.

Tre sejre, 19 scoringer og en pokal med hjem til DIU-kontoret i Brøndby. Bedre kunne det ikke gøres.