De danske løver var i dag i ilden i Deutschland Cup mod værterne fra Tyskland og det endte med et nederlag på 2-3 efter forlænget spilletid.

Tyskerne kom hårdt ud, og lagde et solidt tryk på danskerne, og tvang Frederik Dichow i aktion fra start. Lange sekvenser havde tyskerne pucken i deres besiddelse, dog uden for alvor at blive farlige. Efter et powerplay, hvor tyskerne viste snert, men ikke så meget fare, var det dog hjemmeholdet, der kom i front.

Marc Michaelis sendte en puck mod det danske mål, Anders Koch forsøgte pr instinkt at slå den væk, men fik desværre sendt den ind bag Dichow.

Koch fik dog senere mulighed for at rette op på det. Med lige over et minut tilbage af 1. periode, fik danskernes fjerdekæde lagt godt tryk på tyskerne, og Anders Koch kunne sende pucken i nettaget og altså 1-1 efter første periode.

Danmark kom meget bedre ud efter pausen, og havde tyskerne på krogen. Fik isoleret modstanderne, og Danmark udnyttede den gode periode i spillet ti at bringe sig i front.

Nicolai Meyer fik i de døende sekunder af det første danske powerplay sendt pucken i nettet bag Strahlmeier, og altså dansk føring på 2-1.

Langsomt, men sikkert, fik tyskerne dog fat og fik også udlignet ved Daniel Schmölz, hvilket vel var ganske retvisende.

I den sidste periode faldt der ingen mål, men tyskerne indledte bedst, hvor det så omvendt var Danmark der sluttede bedst af. 2-2 efter tre perioder, og så stod der overtid på menuen. Efter en hæsblæsende indledning, fik Marc Michaelis tiltvunget sig et straffeslag.

Han skulle selv forsøge sig, men Frederik Dichow, der generelt stod en rigtigt god kamp, fik fornemt afværget tyskerens forsøg.

Det endte dog desværre kort efter, da Daniel Schmölz fik listet pucken i mål, og dermed afgjort opgøret til tyskernes fordel.

Lidt bekymrende for danskerne måtte Oliver Lauridsen udgå med en skade på den ene arm, efter at have ramlet sammen med Felix Scheel, og i forbindelse med 3-2 scoringen, fik Jesper Jensen Aabo blokeret med hånden, da hen heroisk kastede sig ned i en tysk afslutning.