En tæt og jævnbyrdig kamp mod Schweiz blev afslutningen på Black Sea Cup i Sochi, hvor Danmarks U20-landshold afsluttede turneringen i formiddag. Schweizerne vandt 5-4 og snuppede dermed tredjepladsen for næsen af Olaf Ellers tropper.

Netop nu er de to russiske mandskaber – Russia Red og Russia White – i gang med at spille om førstepladsen i turneringen.

Danmark scorede tidligt i første periode ved Philip Schultz, og føringen holdt i de første 20 minutter, hvor William Rørth formåede at holde buret rent.

Schweizerne vendte bøtten i anden periode med to scoringer i powerplay, mens tredje periode blev actionfyldt med seks scoringer – tre til hver. Andreas Grundtvig udlignede til 2-2, Jeppe Urup satte 3-2-scoringen i kampens 52. minut.

I den actionfyldte kamp vendte Schweiz billedet igen med to scoringer på halvandet minut, inden David Madsen i powerplay udlignede til 4-4 for Danmark.
Et minut senere scorede Axel Simic til 5-4 for alpelandet, og det blev den sidste scoring i matchen. Der manglede fem minutter.
Danmark tager fra Sochi efter et givtigt ophold og tre gode kampe mod mandskaber i den absolutte topklasse.