Det danske U18-landshold gentog sejren over Frankrig fra i aftes. Endnu engang mødtes de to mandskaber i Ørestaden, og i modsætning til i aftes blev det en ganske målfattig affære.

Danskerne vandt med 2-1 over Frankrig – og kampens forløb var også modsat i går, hvor Frankrig bragte sig foran i første periode.

I aften var Danmark på pletten med to scoringer i første periode.

Backen Anton Hansen (Rødovre) scorede det første mål i det fjerde minut i powerplay, mens Esbjergs Jonas Torbensen, der var rykket op i førstekæden, scorede kort før pausen til 2-0.

Det var den sidste danske scoring denne aften, for Frankrig fik reduceret i det 32. minut og så stoppede bølgen af scoringer.

Gæsternes mål blev scoret i dobbelt overtal, og det var ganske symptomatisk for kampen, der blev præget af ni danske udvisninger. Men kampen holdt altså hjem for danskerne.

De to hold mødes allerede klokken 10 lørdag. Også i Ørestaden.