Det danske U18-landshold vandt i aftes den første kamp ved Division IA-VM mod Ungarn.

1-0-målet kom i første periode sat ind af Malte Setkow, assisteret af Søren Dietz-Larsen efter 10 minutter. Det var i powerplay.

Philip Schultz (22. minut) og Jonas Røndbjerg 10 minutter senere smed to danske kasser ind i anden periode og de rød-hvide kunne i ro trille ind til de sidste 20 minutter med en 3-1-føring i ryggen efter en ungarsk reducering.

Det kunne dog ikke ryste de rød-hvide, der lukkede ballet med 4-1-målet. Andreas Grundtvig blev assisteret af David Madsen og Jonas Røndbjerg i tiden 45:48.

Det bringer Danmark på førstepladsen på førstedagen. Lidt overraskende vandt Frankrig 4-2 over Tyskland i dagens første kamp, mens Norge slog Kasakhstan 2-1.

U16-landsholdet var i aktion i Frederikshavn, hvor det blev til et nederlag mod Norge i semifinalen i seksnationers-turnering.

Gæsterne vandt 3-1 på trods af dansk 1-0-føring ved Anders Biel.

Begge mandskaber skal i aktion i dag igen.

U18-landsholdet spiller klokken 20 mod Frankrig, mens U16’erne spiller i Frederikshavn klokken 13:00 mod Schweiz.