U18-landsholdet tabte i 2-3 mod Slovenien, og det betyder, at U18-landsholdet nu står pointløst efter to spilledage ved Division IA-VM i Riga.

Oprykkerne fra Slovenien kom ellers bagud 0-1 i første periode, hvor Esbjergs Oliver Kjær scorede det enlige danske mål. Danmark dominerede skudstatistikken suverænt i første periode med 15-4, og den dominans fortsatte i store træk resten af kampen.

Danmark skød 36 gange, Slovenien 16 gange i løbet af de 60 minutter, men slovenerne fik alligevel udlignet i anden periode på et mål i powerplay.

Martin Bohinc skulle vise sig at blive Danmarks onde ånd. Han scorede til 2-1 tidligt i anden periode, og afgjorde også kampen med et mål til 3-2 med blot halvandet minut igen.

I mellemtiden havde Danmark ellers udlignet til 2-2 ved Magnus Koch, der også blev kåret til kampens bedste spiller for Danmark.

Slovenernes bedste var målmanden Val Uznic, der stod en stor kamp, som skudstatistikken altså også indikerede.

Der er to dage til, at Danmark har mulighed for revanche. Torsdag klokken 15:15 gælder det Kasakhstan, der i dag tabte 0-1 til Tyskland.