På forhånd var der lagt op til en vanskelig opgave for Danmarks U18-landshold i dag mod den etablerede A-nation fra Slovakiet. Og det blev som ventet en stor opgave for de rød-hvide, der måtte forlade isen med et nederlag på 3-5. To af de danske mål blev dog først scoret i den absolutte slutfase.

Vi var godt 26 minutter inde i anden periode, da Marcus Almquist reducerede til 1-2 for Danmark, der var helt med i kampen frem til slutfasen af anden periode, hvor slovakkerne scorede til 3-1 og 4-1 med blot et halvt minuts mellemrum.

Det blev 5-1 til Slovakiet med ti minutter igen, inden Maksim Popovic (56:39) og Kasper Diedrichsen (58:24) fik sat et par danske reduceringskasser.

Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen i Michalovce i Slovakiet, vandt slovakkerne med 3-2.

Allerede fredag 15:30 har Danmark mulighed for revanche, når det gælder Ukraine, som tabte 2-4 til værterne i dagens anden kamp.