– Drengene leverede en rigtig stærk første periode, mens anden og tredje periode nok bar lidt præg af, at vi havde spillet 19:30 dagen forinden.

Sådan lyder konklusionen fra U16-landsholdets assisterende træner, Jan Jensen, efter fredagens danske sejr ved seksnationers-turneringen i Dresden. Italien var modstanderen, og det blev ganske sikkert til en 5-2-sejr efter 3-0 i den omtalte første periode.

Gustav Green, Jesper Horsted og Philip Schultz scorede de tre danske mål i de første 20 minutter, men de unge danskere havde kun haft 14-15 timer fra de forlod hallen i aftes efter nederlaget mod Tyskland torsdag aften. Kampen mod Italien blev spillet 12:30  fredag, og de sidste to mål blev scoret af Oliver True og Philip Schultz.

I morgen møder Danmark Italien i endnu en placeringskamp. Danskerne spiller allerede 9:30.

– Nu har vi fået fuld restitution og skal vise, at vi er en klasse bedre end Italien i morgen, siger Jan Jensen.