U18-landsholdet vandt i eftermiddag den første kamp i Füssen, Tyskland.

Hviderusland blev besejret 2-1, og dermed udlignede de danske drenge i den “interne kamp” mod Hviderusland denne torsdag, hvor U20’erne måtte tåle et nederlag mod samme modstander.

En rigtig stærk arbejdsindsats af alle. hvor vi spillemæssigt blev bedre og bedre i løbet af kampen. Defensivt og spillet uden puck var absolut godkendt, siger landstræner Martin Struzinski fra Tyskland.

– Jonas Brøndberg blev kampens spiller, efterfulgt af en stabil keeper, Christian Elmose, lyder det fra trænerteamet.

De to danske mål blev scoret af Esbjergs Oliver Kjær og Malmö-spilleren med rødder i Frederikshavn, Christian Dreier.

Han udlignede efter 28 minutter, mens Kjær blev matchvinder i begyndelsen af tredje periode.