Der var lokalopgør i finalen hos landsmesterskaberne for U15.2, der i weekenden blev afgjort i Rødovre Centrum Arena.

Rødovre og Hvidovre havde spillet sig frem til finalen, og den vandt hjemmeholdet fra Rødovre, der formåede at bryde en særdeles stærk Hvidovre-defensiv ned. HVIK’erne havde blot lukket tre mål ind i seks kampe op til slutkampen og bragte sig foran 1-0 ved Peter Garver Danielsen efter 10 minutter.

Rødovre, der indledte turneringen med et nederlag til Herlev, men ellers løb af sted mod finalen med lutter sejre, fik vendt billedet: Asger Lindholm Jørgensen og Marius Kring Andersen vendte billedet inden for fem minutter og Rødovre holdt den hjem.

Dermed altså et dobbelt LM til RSIK, der også vandt U13.2-stævnet i Aalborg.

Bronzen gik til Esbjerg, der vandt 4-1 over Herlev. Semifinalerne endte 5-4 til Rødovre over Esbjerg, mens Hvidovre vandt 1-0 over Herlev.