Både det danske U17- og U18-landshold måtte gå målløst fra kampene i henholdsvis Tyskland og Norge i eftermiddag.

Vi begynder i Füssen, hvor U17-landsholdet var oppe mod et stærkt schweizisk mandskab, der i går spillede en flot og jævnbyrdig kamp mod Tyskland. Schweiz gik ind som favorit og endte med at vinde 3-0 over de unge danskere, der havde svært ved holde modstanderne i første halvleg.

Her scorede Schweiz tre gange og bragte sig foran med det, der ligeledes blev slutresultatet.

Dermed lykkedes det altså defensiven og målmand Anton Lisberg at holde buret rent i de sidste 40 minutter.

Oppe i Gjøvik var U18-landsholdet oppe Letland, der er et af 10 hold, der skal spille i den bedste VM-division senere på sæsonen.

Det blev en vanskelig opgave for Olaf Ellers tropper, der fik en lussing, for letterne vandt med hele 6-0.

Letland vandt skudstatstikken 31-16 og scorede henholdsvis et, to og tre mål i de tre perioder.

– Letterne spiller til daglig i den nationale liga (som holdet HK Lido), er godt sammenspillede og spillede med langt større intensitet end vores hold. Det skal vi gøre bedre i morgen, siger landstræner Olaf Eller.

Menneskehænder for danskerne, der i morgen skal op mod Østrig. Den kamp spilles klokken 16.