De danske ishockeykvinder vandt for et par dage siden med 1-0 over Norge, men her til middag blev det til en kamp mod Østrig i en helt anden kategori. Hele 11 mål blev delt af de to mandskaber og desværre – set med danske øjne – vandt Østrig med 6-5.

Stillingen var 3-3 efter en yderst underholdende og livlig første periode, hvor Nicoline Jensen scorede to gange og Josefine Jakobsen en gang for danskerne. Jensen var igen på spil i anden periode, hvor hun fuldendte sit hattrick, men derefter scorede Østrig to gange og bragte sig på 5-4.

Det betød, at Emma-Sofie Nordström blev skiftet med Cassandra Repstock-Romme i det danske bur.

Østrig scorede til 6-4 i tredje periode i det 44. minut, og det var ikke nok, at Julie Gregersen reducerede for Danmark i tiden 58:49.