Det danske kvindelandshold er klar til en direkte finale i morgen mod Ungarn. De to nationer har været i kamp mod Frankrig og Sydkorea og har begge hjemført klare sejre i to kampe.

I dag vandt Danmark 4-1 over Sydkorea i en kamp, hvor sejren på ingen måde var i fare. Maria Peters scorede det første mål efter 12 minutter, Josefine Jakobsen satte det andet mål efter 32 minutter, og selv en reducering fra Sydkorea kunne ikke stoppe de stærke danskere.

For kort efter reduceringen (i det 36. minut) satte Amalie Andersen 3-1-målet til Danmark, og i tredje periode lukkede og slukkede Josefine Persson med otte minutter igen.

Ungarn gav Frankrig en lussing på 5-0, og det skal blive spændende at se, hvordan Danmark klarer sig mod de hårdt satsende ungarere, der i disse år bygger haller og satser hårdt – også på kvindehockeyen.

Finalen spilles i morgen klokken 18 i Miskolc.