Flot første periode af det danske U20-landshold efter en lang, lang rejse og kroppe, der næppe var vænnet til canadisk tid efter ankomsten til Sct. Catharines sent onsdag lokal tid.

36 timer senere – godt og vel – var mægtige Canada modstanderen i den første testkamp frem mod VM i Buffalo, der begynder lige efter jul og stillingen var 1-1 efter første periode.

Joachim Blichfeld var den danske målscorer og Emil Gransøe stod solidt i det danske mål. 20-5 i skud til canadierne efter første periode og fortsat Canada-dominans i anden periode, hvor værterne scorede to gange.

Christoffer Gath var på pletten for Danmark med et mål kort inde i tredje periode, og der lurede en lille overraskelse i den på papiret ulige kamp. Men Canada scorede yderligere to gange ved Tyler Steenbergen og små tre minutter før tid ved Jordan Kyrou til slutresultatet 5-2.

Emil Gransøe og Mads Søgaard delte pladsen i buret med redningsprocenter på henholdsvis 91.3 og 89.7.