Det var en tung en at sluge for det danske kvindelandshold ved VM-premieren i Vaujany i Frankrig i dag.

Danmark førte 2-1 med otte minutter igen, men Frankrig fik udlignet og med blot 51 sekunder igen fik de franske kvinder scoret sejrsmålet og sikret sig samtlige tre point.

Chloe Aurard blev matchvinder for hjemmeholdet, der dermed sikrede sig tre vigtige point, eftersom danskerne – trods en hurtig timeout efter Frankrigs føringsmål – ikke formåede at få udlignet og sikret overtid.

Danmark fik en fin start på kampen efter 10 minutter, da Silke Glud scorede i powerplay. Før pausen fik Betty Jouanny udlignet for Frankrig, men Silke Glud scorede igen blot to minutter før anden pause og gav dermed Danmark et fint udgangspunkt efter en anden periode, der var fyldt med udvisninger.

Men den holdt altså ikke hjem for de rød-hvide, der dog kan glæde sig over, at den her turnering formentlig bliver jævnbyrdig hele vejen igennem. Derfor er det bare op på hesten igen i morgen.

Lutter tætte kampe i dag, Danmark møder Slovakiet i morgen, allerede klokken 12:30.