Det danske kvindelandshold skød hele 56 gange på mål i eftermiddag og heldigvis var det nok til at vinde 3-1 over Kasakhstan i torsdagens premierekamp ved turneringen i Østrig.

Kazakhstanerne fik passeret Cassandra Repstock-Romme i det danske mål i første periode, mens det lykkedes at udligne i det 27. minut for Josefine Jakobsen. Hun blev assisteret af Nicoline Søndergaard Jensen og Silke Glud.

Det var også den danske førstekæde, der igen slog til, da det endelig lykkedes at afgøre kampen med godt 11 minutter igen.

Denne gang med Nicoline Søndergaard i målscorerens rolle, assisteret af Glud og Jakobsen.

Kort efter 2-1-målet scorede Michele Brix igen for Danmark og lukkede dermed kampen – med assister fra Mia Bau Hansen og Julie Jensen.

Dermed altså den ventede sejr til danskerne, der møder værterne fra Østrig i morgen klokken 18 i en kamp, der sagtens kunne ende med at blive afgørende for turneringssejren.